Alweer een jaar werken Marjan en ik samen onder de naam Roos & Den Braber makelaars. Het samenwerken bevalt ons goed. We hebben onze eigen werkzaamheden maar kunnen sparren als dat nodig is. En een gezellig werkoverleg op een leuke locatie is uiteraard ook niet verkeerd.

Na een jaar is het ook tijd om terug te kijken; wat ging er goed, waar heb ik van geleerd en waar word ik blij van. Ik merk dat ik het heel leuk vind om woningen te verkopen maar dat ik het aankopen van woningen toch nog steeds het allerleukst vind om te doen.

De afgelopen maanden heb ik ook veel tijd gestoken in mijn studie voor taxateur. Inmiddels is het assessment achter de rug en ben ik klaar met het eerste deel. Nu nog een “meester-taxateur” vinden om de rest van het traject succesvol af te sluiten.

De studie geeft mij ook veel goede inzichten in het aankopen van een woning. De waarde van de woning is heel bepalend voor het krijgen van een financiering maar ook voor het nemen van de aankoopbeslissing. En zeker nu er weer overboden moet worden om een woning te bemachtigen. Ik help je er graag bij. Je kunt het contactformulier op deze site bekijken of bel mij via 06 492 87 697. Kijk op www.roosdenbrabermakelaars.nl voor meer informatie en succesvol aangekochte woningen.