Over mij

Het aankopen van een woning lijkt soms zo eenvoudig. Toch komt er veel bij kijken. Zeker in deze hectische markt waarin woningen als zoete broodjes over de toonbank gaan. Hoe weet je wat de waarde van de woning is? Vaak is er zoveel belangstelling voor een woning dat er een deadline wordt gesteld waarvoor een bod ontvangen moet zijn bij een makelaar. Wat ga je dan bieden? Ook zijn er makelaars die woningen via een online bieden systeem verkopen. Hoe pak je dat aan?

Zeker in deze markt is het belangrijk het hoofd koel te houden en grenzen te stellen. Soms is een woning het gewoon niet waard om teveel te bieden omdat het niet goed onderhouden is of omdat de fundering risicovol is bijvoorbeeld. Allemaal zaken waar ik op let en je graag op wijs.

Ik heb een jarenlange ervaring en ik ben als makelaars wonen geregistreerd bij Vastgoedcert. Ik heb een behoorlijke tijd zowel verkoop als aankoop gedaan. Dat komt nu goed van pas om een verkoper in te schatten. Ondanks dat er vaak wordt overboden komt het regelmatig voor dat er nog onderhandeld wordt.  Ik wijs je graag op de mogelijkheden.

Annemieke Roos Aankoopmakelaar heeft me heel erg geholpen in de zoektocht naar een huis. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en advies, professioneel, meedenkend en behulpzaam. Een aanrader voor degenen die overwegen een huis te kopen!”

M. Baron (aangekocht in Dordrecht)

Sinds 2014 ben ik als zelfstandig aankoopmakelaar gestart, eerst binnen een franchise organisatie maar vanaf 2019 verder gegaan onder mijn eigen naam; Annemieke Roos Aankoopmakelaar. Het aankopen is het leukste onderdeel van de makelaardij. Het is belangrijk te luisteren naar een opdrachtgever en zo een passende woning te kunnen aankopen. Ik laat mensen graag nadenken over de keuzes. Soms lijkt iets zo ideaal maar is het toch niet helemaal de droomwoning die het leek. Zeker in deze tijd waar de woningen voor veel geld weg gaan, is het belangrijk dat deze aansluit aan je woonwensen.

Annemieke Roos Aankoopmakelaar heeft als werkgebied: Rotterdam, Voorne-Putten (Rockanje Oostvoorne, Hellevoetsluis, Nisserwaard en Brielle), Rozenburg, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk, Hoogvliet, Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Zevenhuizen, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Hoek van Holland.

Branche organisatie

Annemieke Roos Aankoopmakelaar is aangesloten bij VBO.

Tijd voor een afspraak?